ROMÂNIA BREAKING NEWS

Nava comandant a Flotei a VI-a americane din Marea Mediterană se află în Constanța

Nava comandant a Flotei a VI-a americane din Marea Mediterană se află în Constanța
uss_mount_whitney

Nava americană USS Mount Whitney (Foto sursa Wikipedia)

ESCALĂ ÎN PORTUL CONSTANȚA. Nava americană USS Mount Whitney, nava comandant a Flotei a VI-a americane din Marea Mediterană, se află în portul Constanța, în perioada 17-21 octombrie.
Pe timpul staționării în port, o delegație condusă de comandantul navei va efectua vizite protocolare la autoritățile locale și la comandantul Flotei, iar echipajul va avea posibilitatea de a vizita principalele atracții turistice ale Constanței.

Mount Whitney este cea mai complexă navă de comandament, având la bord un sistem C4I (Comandă, Control, Comunicații, Computere și Informații) care îi permite să exercite comanda tuturor forțelor navale aflate în subordinea Comandamentului de la bord. Nava a fost construită în Șantierul naval Lockheed, în perioada 1981-1983, și a intrat în serviciu în anul 1985.

#Romania #NATO #SUA #MApN #marina #Fortenavale #militari #CTVF

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: