ROMÂNIA BREAKING NEWS

Poftim Solidaritate ! În ciuda sancțiunilor UE și SUA, investitori din Olanda vor construi viitorul Aeroport Internațional din Crimeea !?

„PSEUDO – Solidaritate occidentală…  ”
În urma invaziei rusești în Crimeea precum și în regiuni din Estul Ucrainei, guvernele SUA și UE au adoptat în mod oficial o serie de sancțiuni economice și politice împotriva Federației Ruse, totodată au fost suspendate toate acordurile de colaborare militară a NATO cu Federația Rusă.
În ciuda acestor sancțiuni adoptate de oficialii SUA și UE, există țări care sun gata să încalce embargoul economic pentru a realiza profituri uriașe.
Asfel, sursele R.B.N.Press din Europa de Vest, au precizat foarte clar că Moscova a apelat la mai mulți investitori olandezi pentru a construi un viitor mare aeroport internațional în Crimeea. Se estimează că investiția va depăși câteva miliarde de dolari SUA.

Corespondent R.B.N. Press pentru Europa de Vest

”Olandezul Zburător”

„Western Solidarity … „
Following the Russian invasion in Crimea and Eastern regions of Ukraine, the U.S. and EU governments have formally adopted series of economic and political sanctions against the Russian Federation, were also suspended all NATO military cooperation agreements with the Russian Federation.
Despite these sanctions adopted by the EU and U.S. officials, some countries they are ready to break the economic embargo to make huge profits.
Western RBNPress sources have made ​​it clear that Moscow has appealed to many Dutch investors to build a great future international airport in Crimea. It is estimated that the investment will exceed several billion dollars.

R.B.N. Press Corresponding  for Western Europe
„Flying Dutchman”

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.