ROMÂNIA BREAKING NEWS

BĂTAIE DE JOC. Românii din SUA puși de PSD să voteze ”prodanizarea” diasporei! VIDEO

După ce liberalii au dat startul ”becalizării” României, PSD lucrează la ”prodanizarea” diasporei

La alegerile parlamentare din decembrie PSD se pregătește s-o arunce în luptă pe cântăreața de muzică populară Ionela Prodan. Potrivit ziare.com pentru colegiul 3 Statele Unite al Americii, PSD o pregateste pe interpreta de muzica populara Ionela Prodan, mama Ana-Mariei Prodan, impresar de fotbal. Colegiul respectiv este ocupat in prezent de Mircea Lubanovici (PDL).

Evident, se pune întrebarea ce anume o recomandă pe Ionela Prodan pentru un post de parlamentar al diasporei. O scurtă căutare pe internet (recunosc că eu așa am aflat zilele astea cine e Ionela Prodan!) arată cât se poate de clar că în afara faptului că este o interpretă de muzică populară (care abuzează la greu de playback!) Ionela Prodan este mama Ana-Mariei Prodan, impresar de fotbal, mai nou vedetă a emisiunilor de scandal. Atât și nimic mai mult.

Din punct de vedere moral și al interesului manifestat de Ionela Prodan pentru problemele românilor din diaspora este cât se poate de evident faptul că prezența ei pe listele pentru parlamentarele din decembrie este doar o bătaie de joc la adresa românilor din diaspora, mai exact a celor din SUA. Candidatura ei trădează o totală lipsă de interes a PSD față de românii din afara granițelor.

Pentru cei care vor o dovadă a preocupărilor intelectuale și elitiste ale Ionelei Prodan și a implicării acesteia în ”viața cetății” vă recomand o scurtă intervenție a acesteia la emisiunea de scandal ”Acces Direct” de la Antena1.

Citeste articolul intreg pe

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: